2011. június 27., hétfő

Természetgyógyász

Múlt héten találkoztam férjem unokatestvérével, akinek a 12. héten volt vetélése. Ő mesélte, hogy jár most egy természetgyógyász bácsihoz, akinél rengetegen megfordultak már babás problémákkal. Mesélt róla kicsit és addig reklámozta nekem, hogy másnap el is kísértem a kezelésre.

Ez a bácsika hasonló lehet Popi csoda dokijához, csak nem kell odamenni előző délután, hogy korán végezzek:-) Ide "bőven" elég reggel 6.15-re odamenni, hogy 8-ra kényelmesen beérjek a munkába.
Érdekes a kezelés, mert beül minden páciens egy szobába, és a bácsika pedig leül valahová középre. Mindig odaül mellé az, aki éppen következik és a talpát masszírozza. Egy átlagos kezelés kb. 10 percig tart és nincs konkrét tarifa, mert becsület kasszás a kezelés. Van egy kis kalap, ahova a kezelés végén annyit dob az ember, amennyit jól esik. Kicsit még idegen a helyzet, hogy sok emberrel együtt kezelnek, persze külön-külön:-)

A lényeg, hogy semmit nem kérdez a kezelés előtt. Tőlem már kezelés közben kérdezte meg, hogy van-e gyerekem, mert a méhemnél érez egy kis problémát, amit helyre kell hozni. Mivel az én problémám nem volt számottevő, ezért javasolta vigyem el a férjemet is. Ma ő is volt velem és hát az ő kezelése jóval tovább tartott 10 percnél. Neki a prosztatájánál érzett gondot és neki kifejezetten ajánlotta a kezelést. Mivel nekem meg semmit nem mondott, én úgy tekintek a kezelésre, mint egy jó felkészítőre a közelgő lombikhoz:-)

1 megjegyzés:

  1. Katám, elküldenéd nekem ennek a természetgyógyásznak az elérhetőségét? budapesti? köszke :)

    VálaszTörlés