2011. május 30., hétfő

Igazolás I.

Ma végre nem felejtettem el betelefonálni az intézetbe az OEP-es kezelések igazolása miatt. Az asszisztens (I.) vette fel a telefont, elmondtam mit szeretnék, erre értetlenkedve közölte, hogy de ott van minden zárójelentésem, akkor minek nekem igazolás. Talán csak azért szükséges, mert az OEP-es papírokon nincs rajta hányadik OEP-es, a fizetősökön  meg konkrétan semmi nincs... Mivel az asszisztens nem tudott mit kezdeni ezzel az igazolással, tovább is kapcsolt T. úrhoz. Ő végtelenül kedves volt, megkérdezte miből hány volt, elmondtam hogy a 6 beültetésből 3 volt OEP-es, de ehhez még azért hozzá tette, hogy még ők is meg fogják ezt nézni. Szólni fog S. dokinak, hogy nézze át az anyagomat és állítsa ki az igazolást, majd szerdán telefonáljak újból.

I. hozzáállása teljesen ledöbbentett. Amikor először beszéltem vele a váltásról nagyon kedves volt, még mondta is, hogy javasolni akarta a váltást. Majd a második beszélgetésünkkor már kissé kimért volt, amit már akkor sem értettem. Erre ma megkoronázta ezt az egészet ezzel a furcsa értetlenkedéssel. Nem kellene magamra vennem, de azóta görcsben van a gyomrom, ami pillanatnyilag egy újabb megerősítés, hogy jól döntöttem.

6 megjegyzés:

  1. I-t biztosan a melegfront készítette ki :) amúgyis olyan, mint az időjárás - már amennyire én meg tudom állapítani a kb. 5 találkozásból, amiben részem volt vele...

    VálaszTörlés
  2. Eleinte velem is vegyes volt, aztán beállt egy állandó kedves, már-már tündéri szintre:-)
    Talán pont ezért esik most rosszul a változás.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Kata,

    régóta olvaslak és drukkolok Nektek, bízom benne hogy Győrben sikerrel jártok !
    Egy ideig jártam én is a F. Intézetbe, aztán valahogy nem találtuk a közös hangot, sok minden nem tetszett, leginkább az volt az érzésem hogy ész nélkül próbáljunk ki mindent sok sok pénzmagért. Döntöttem eljöttem, T. úrral meg tudtam mindent beszélni, I-vel nem jutottunk dűlőre, az összes haragját rám zúdította, szinte neki állt feljebb hogy én veszem a bátorságot eme döntésem meghozásához.
    Vettem.... és 10 év után most egy 2,5 éves és egy 10 hónapos bébi boldog anyukája vagyok !

    Minden jót kívánok Nektek !

    VálaszTörlés
  4. Sajnos nem tudom hogy szólítsalak, de nagyon köszönöm a biztatásodat!:-)
    Szívből gratulálok gyermekeidhez!

    Megkérdezhetem, hogy ők hol sikerültek?:-)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Kata,
    Kubu néven kommentelgetek.
    Kisfiam BMC-ben, kislányom pedig spontán (igaz már visszamentem BMC-be csak vártuk a következő mensit hogy elkezdődhessenek a vv-k) mivel elég hektik ciklusaim voltak, így fel sem tűnt hogy akkor kivételesen azért késett mert valaki beköltözött. Életemben nem gondoltam hogy spontán terhes lehetek.

    VálaszTörlés
  6. Kedves Kubu!

    Én sem gondolom, hogy valaha összejöhet egy baba spontán, de így 5 év után is minden menzesz előtt reménykedem:-)

    Egyre több embertől hallom, hogy első baba lombik, a második pedig spontán. Ez azért igazán lelkesítő:-)

    Még egyszer szívből gratulálok!:-)

    VálaszTörlés