2012. január 26., csütörtök

27w6d

A betöltött 28. hét küszöbén ma voltunk ismét UH-on. Elvileg rendes vizsgálaton most voltunk utoljára ennél a dokinál, mert ő már nem vezet szüléseket, így most jött el az idő, hogy átadjon a kollégájának, aki a 12. héten műtött.
Na de ami fontosabb: mindkét mazsola jól van, szépen gyarapodnak, bár Emília kicsit a lovak közé csapott és elhúzott Danihoz képest. Doki szavaival élve, a kisasszony még az egyes terhesség átlagára is rádobott 1 hétnyi előnyt:-))) Most mindketten haránt fekszenek, és most azt mondta a doki, hogy azért ikreknél ritka a természetes szülés. Jól a fülembe ültette a bogarat 3 hete a normál szüléssel, erre most megint visszajutottunk a császárhoz:S Ráadásul nekem császárt csak altatásban lehet csinálni, mert a trombózis hajlam miatt nem adhatnak gerinc közeli érzéstelenítést. Mikor fogom így látni a kicsikéimet??? Én azonnal szerettem volna, nem félig kótyagosan csak pár óra múlva:((

És akkor jöjjenek a méretek:
Emília
BDP: 75 mm
HC: 272 mm
AC: 269 mm
FL: 54 mm
becsült súlya: 1300 g

Dániel
BDP: 71 mm
HC: 266 mm
AC: 244 mm
FL: 52 mm
becsült súlya: 1100 g

7 megjegyzés:

  1. Kata, a kótyagosság elmúltával bámulhatod és hallgathatod őket éjjel-nappal! Milyen mókás... ketten együtt kiteszik egy újszülött súlyát és még mennyi időtök van hátra! Óriásbébiket nevelsz?

    VálaszTörlés
  2. Egynyulacska, anyum is pont ezt mondta ma, hogy ketten együtt már szinte 1 újszülött súlyát nyomják.:-)
    Van esély az óriásbébikre, mert férjem 63 vagy 62 centivel, meg 4200 g-mal született, igaz túlhordott baba volt. Én csak 51 vagy 52 voltam, meg 3500 g.
    De szerintem majd most fog lassulni a növekedésük, mert a kisfiú már kezd lemaradni. Igaz hozzá tette a doki, hogy nagyon rosszul fekszik, így biztos nem is pontosak az ő adatai, szóval még az is lehet, hogy más nagyobb a súlya.

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy minden rendben odabent! Olyan szépen megy az idő és olyan szépen növögetnek, hogy öröm olvasni :)
    Szerintem kótyagosan is jó lesz az, mikor megláthatod őket ;)

    VálaszTörlés
  4. Kata!

    Annyira rohan az idő!!! Néha ránézek a vonalzódra hol is tartasz, és "már csak" 63 nap! Úgy örülök nektek! Gyönyörű a babaszoba!!

    Puszi!

    Babszi

    VálaszTörlés
  5. Én is beugrottam megnézni a vonalzódat és szintén döbbenettel látom, hogy szalad az idő :) már csak 52 nap, illetve talán az ikrek miatt kevesebb. Hogy vagytok?

    VálaszTörlés
  6. Hogy milyen figyelmetlen vagyok!!! Már nem A és B baba van, hanem Emília és Dániel :) Szép nevek!

    VálaszTörlés
  7. Kata, merre és hogy vagy(tok)? életjelet, pls :) puszi!

    VálaszTörlés