2011. augusztus 25., csütörtök

Első, vagyis második UH

Először is szeretném megköszönni Mindenkinek, aki olvassa ezt a blogot és eddig is szurkolt, azt a sok kedvességet, amit kaptam.

A hétvégén kicsit beijedtem, mert annyira nem volt semmi tünetem, hogy attól féltem máris vége. Meséltem annak az ismerősnek, aki a szurimat szokta beadni, és felajánlotta, hogy intéz nekem hétfőre egy vérvételt, hogy megnyugodjak. Hétfőn reggel kiderült, hogy a vérvétel mellé szervezett egy ultrahangot is:-)
A gép persze sz@r volt, így méreteket nem tudott mondani a doki, csak hogy 1 baba van és jó helyen, nagyjából megfelel a korának is. Ettől én már megnyugodtam annyira, hogy a vérvételt nem is tartottam szükségesnek.

A Kaáliba 30-án kellett volna visszamennünk UH-ra, de elkezdtem számolgatni a gyógyszereimet és nem lettek volna elegek, ha 30-ig várunk. Fel is hívtam az intézetet, ahol felajánlottak egy korábbi időpontot, 25-én 12.00 h-ra.

A mai nap csapnivalóan rosszul indult. 9 előtt csöngetett a postás, és átvettem egy értesítőt, ami egy mai építésügyi ellenőrzésről szólt 10.30-tól. Persze egyből frászt kaptunk, hogy nekünk ma Győrbe kell menni, és különben is mi az, hogy ma kapok levelet egy mai ellenőrzésről??? És ha 11 után érne ide a postás akkor mi van? Végül is megoldottuk, mert ott voltunk az ellenőrzés elején, a többi időben meg a műszaki vezetőnk foglalkozott az ellenőrökkel.

Leizzadva, éhesen, szomjasan bepattantunk a kocsiba, és célba vettük Győrt. Kicsit késve, de szerencsére épségen oda is értünk:-)
Hosszas várakozás után azt hittem nem hiszek a szememnek, amikor megláttam az uh képet. 2 aprócska mazsola volt a monitoron és szerencsére mindkét apróságnak volt már szívcső pulzálása. Ott pityeregtem a vizsgálat közben, de próbáltam visszatartani a könnyeimet, végül is milyen lenne ha ott elkezdek zokogni?!
A doki utána mindent részletesen elmondott, hogy legyenek tovább a gyógyszerek, jelentkezzek ha megvolt a 12. heti vizsgálat... nagyon pozitív volt ez mai utolsó találkozás is (ma a másik doki vizsgált, mert a sajátom szabin van).
Minden jóval utunkra engedtek és csak remélni tudom, hogy leszek annyira jó Mazsola-lak, hogy mindketten bent akarjanak lakni a pocakomban még jó pár hónapig.

8 megjegyzés:

  1. Istenem, hogy ha én ilyen boldog vagyok, akkor te hogy érezheted magad... :):):):):)
    Teljes szívemből kívánok minden elképzelhető jót nektek, és persze panaszmentes babavárást Katám!!!

    VálaszTörlés
  2. Drága Katus!
    Szívből gratulálok!!! Itt picsogok!!!! Puszillak!

    VálaszTörlés
  3. Kata, biztosan nem Te lettél volna az első, aki sírvafakad :) pláne ilyen szuper hírekre! nagyon-nagyon örülök és gratulálok Nektek, problémamentes pocakosodást kívánok! pussz!

    VálaszTörlés
  4. Kata!
    Biza, az én szemem is könnyes lett :)
    Mindenféle jót kívánok nektek és a Mazsoláknak :)

    VálaszTörlés
  5. Kata,
    micsoda hírek, már aggódtam a hosszú napokig csend miatt.
    könnyek itt is vannak kérem szépen !
    kívánom hogy problémamentes babavárásod legyen !
    Kubu

    VálaszTörlés
  6. Kata!
    Szeretnék friss infót kapni rólad!!! Minden ok?

    VálaszTörlés
  7. Kedves Kata! Most már elérkezettnek tartom az időt hogy szívből gratuláljak. Ennek a dolognak most már csakis jó vége lehet. Fantasztikus, hogy egyszerre két babának is életet adhatsz, nem fognak unatkozni, DE TE SEM ;-) NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT! Dita és Miló

    VálaszTörlés