2011. július 16., szombat

Premier lombik

Hosszú gyötrődés után tegnap végre megjött a menzeszem. Életem egyik legfájdalmasabb várakozása volt az 1. ciklusnapra.  Nem tudom mitől szenvedtem közel egy hétig görcsöktől: a 3 mini suctiontól, vagy a talpmasszázstól. Mindegy is, mert remélem több mini suctionra nem lesz szükségem és a stimuláció miatt már talpmasszázsra sem mehetek.
Közel 2 hétig kínoztam magam, hogy mi lesz, ha nem férünk bele az OEP-es keretbe? Ugyanis az utolsó mintavételnél közölte a recepción az egyik hölgy, hogy nem 100%. hogy még bent leszek a keretben, de ez előtt pár perccel Kőrösi doktor úr mondta, hogy ha most nem kezdünk, akkor nem volt értelme a 3 vizsgálatnak és kezdhetjük elölről. Mit ne mondjak, mivel eléggé szenvedtem a 3 mini s-tól, ezért végig azon rágódtam, hogy lehet megyünk fizetősre, mert nem szeretném ezt elölről kezdeni.

Visszakanyarodva... Tegnap reggel telefonáltam és szerencsém volt, mert kezdhetünk:-) Ma a 2. napon mennem kellett vérvételre és ultrahangra. Jó korán keltünk, mert vérvételre 7.30-ra kellet menni, de ultrahang csak 9.45-kor volt. Ez a része jó is, meg nem is. Egyrészt szervezett, tudom kb. mikor következem és nem kell a többi beteggel nyomorogni a váróban, de kicsit macerás, mert így ki kell töltenem az időmet a 2 vizsgálat között. És persze gondolom a vérvétel eredménye elkészül az ultrahangig, de ebben nem vagyok biztos.

Ma indult a stimu 150 egységnyi Gonallal, és bár nem ez volt a első szurim, mégis sokat bénáztam:-) Kicsit máshogy működik ez a pen, mint a Puregon, de remélem jól megoldottam a feladatot és a kellő mennyiséget böktem magamba:-)

6 megjegyzés:

  1. Kata!
    Olvasom, hogy indul a mandula :) Drukkolok ezerrel!!!

    VálaszTörlés
  2. Katám, nagyon drukkolok nektek! És örömmel látom milyen szép lesz a házatok :) Puszi!

    Babszi

    VálaszTörlés
  3. Köszi Csajok! Igyekszem minden fejleményről beszámolni:-)

    Ezer köszönet a támogatásotokért!:-)
    Puszi

    VálaszTörlés
  4. Hajrá Kata, nagyon szurkolok ;)

    Puszi,
    Bari

    VálaszTörlés
  5. Kata!
    Voltál vagy mész a régi dokidhoz receptért? Elhangzott a neved, úgy felkaptam a fejem :)

    Nagyon drukkolok! Hol tartotok, mi újság??

    VálaszTörlés
  6. Az nem én voltam szerintem. Úgy tudom 2-3 ilyen nevű betegük is van:-)

    VálaszTörlés