2011. december 8., csütörtök

4D

6-án volt a szülinapom és a gyerkőcök már most kitettek magukért a meglepetést illetően. Azt tudtam, hogy végre láthatom őket kicsit többet 4D-ben, de az volt a másik nagy ajándék, hogy végre tenyéren rúgott valaki odabentről:-) Céltudatosan, mindig pár másodperc után kaptam a jelzést, hogy a pocakomra tettem a kezemet.

A mozizás nagyon jó volt, bár mindketten nagyon kis huncutok, főleg a kisfiú:-) Ő végig cuppogott, vagy ivott, meg ásítozott. Próbálták rejtegetni magukat, de a körülményekhez képest azért készült pár jó kép is.

Kisasszony


pici lábacska




Kisfiú




Félelmetesen gyarapodnak. 2 hét eltelte után másfélszeresükre nőtt a súlyuk. A 18 hetes vizsgálaton 250 g volt mindkét mazsola, és most pont 2 héttel később már 370 g-os mindenki odabent.

Mozizás után apának is igyekeztünk tenyérbe rúgást intézni, de valamiért ellustultak addigra. Persze eszembe jutott, hogy egy bögre meleg kakaóval bármikor mozgásra bírom őket és ez most is bejött. Vesztegetés után apa is kapott pár jelzést, aminek nagyon örült. Észre is vettem, hogy azóta kezdi jobban beleélni magát a szerepébe:-)

6 megjegyzés:

  1. Ó, Kata, de helyesek! Gömbölyödnek a gyerekeid. Nagyon bírom azt a lábacskát, már most izmos!

    VálaszTörlés
  2. Annyira édesek :)
    Sok-sok boldog szülinapot!!!

    VálaszTörlés
  3. Köszi Viki, jól vagyunk:-)
    Már gondoltam írok megint a blogba, csak költözködtünk, pakolunk, és nem marad a nap végére erőm:-)

    VálaszTörlés
  4. Írj bizony!!!! Nm ér eltűnni! Vigyázz magatokra!

    VálaszTörlés