2011. október 11., kedd

Viszlát jobb petefészek

Sajnos megszegtem a szavamat és nem hoztam friss képeket.
Tegnap reggel ismét jelentkezett ez az óriási fájdalom, így megint kórházba kerültem.
Felvettek a nőgyógyászatra, de uh és vv alapján nem találták az okot. Átvittek a sebészetre, ahol kértek egy nagy hasi uh-ot, de nem találtak ott sem semmit, persze hozzá tették, hogy terhesség alatt nem lehet se kizárni, se megerősíteni. Visszavittek a sebészetre, ahol nagyviziten eldőlt műtét lesz. Mivel nem volt konkrét ok, ezért a hasam közepét végig vágták hosszában (2 sebész + 1 nőgyógyász). Kiderült, hogy a jobb petefészkem 2x meg volt csavarodva és kezdett elhalni, így meg kellett válnom tőle.
A dokik elmondták, hogy úgy bántak velünk, mint a hímes tojással, remélik jól vannak a picik.
Ma visszahoztak a nőgyógyra, itt egyből volt egy gyors bekukk, hpgy a manók jól vamnak-e, és igen!!!! Stramm kis lakói vannak a méhemnek!:) már most van okom büszkének lenni rájuk.

6 megjegyzés:

  1. Kata!
    Egész nap vártam a híreket Rólatok, mert úgy tudtam, hétfőn mégy uhura. Nagyon erősek és ügyesek vagytok! Jó, hogy megvan a fájdalom oka végre és idejében kiderült. Te a kicsikre, én meg Rád is nagyon büszke vagyok! Gyógyulást és végre békés babavárást kívánok nektek!
    Ölellek:
    Kikinda

    VálaszTörlés
  2. Katám, hát Ti nem aprózzátok el... mielőbbi felépülést kívánok, a picúroknak pedig további háborítatlan növekedést!

    VálaszTörlés
  3. Kata!! Amin keresztül mész... NEM IGAZ, HOGY MINDEN ROSSZ VELED TÖRTÉNJEN!...
    De az jó nagyon, hogy meg van az oka a rosszullétnek! Biztos, hogy minden okkal történik, de ne jöjjön már, csak a jóóó!
    Mondtak esetleg olyat, hogy a stimuk hatása, vagy egyszerűen ilyen van, és most pont veled?...
    Nagyon szurkolok nektek!
    Kismanók! +++++++

    VálaszTörlés
  4. Erre a csavarodásra nem mondták, hogy a stimuk miatt. De mivel a cisztáktól jóval nagyobb volt a petefészek, gondolom egyszerűbben alakulnak ki a komplikációk is.

    VálaszTörlés
  5. Kata! Nem semmi ez az egész!!! Remélem most már nyugalmasabban telnek a hetek a szülésig! Vigyázz magatokra és épülj fel hamar!
    Gigi

    VálaszTörlés
  6. Kata!
    Ez őrület! Lélegzet visszafojtva olvastam a történteket, és hatalmas kő esett le a szívemről, hogy minden ok! Remélem, innentől sima lesz minden!

    VálaszTörlés