2011. október 19., szerda

Újra itthon

Pénteken a saját dokim közölte, hogy ezen a héten még bent tart, majd ezt aláásta a főorvos, de nem értett vele egyet a saját orvosom (mégis csak ő operált, ő tud rólam mindent, és nem csak a lázlapomat látja napjában egyszer). Végül is lényegtelen, a nővért megkérdeztem, és nem volt behúzva a nevemhez a hazamenetel.

Hétfőn reggel még a vizit előtt bejött a saját dokim, kikérdezett hogy vagyok, mit érzek és elmondta nem tudja most hogy dönt a főorvos úr, de ha hazaküld, akkor előtte megnéz uh-on. Ahogy elnéztem mennyi új beteg jött hétfő reggel, egyből tudtam, hogy kiteszik a szűrömet és így is lett. Jött a saját dokim és csinált egy uh-ot:-))) Ezek az uh-ok voltak kórházi léte fénypontjai:-) Megint óriási mozgás volt bent, így alig tudta befogni a szívműködésüket. Az "A" babát le sem tudta mérni, mert úgy össze volt gombolyodva, és így csak 60 mm volt, de mondta a doki, hogy ezt ne is vegyem figyelemebe:-) "B" babuci viszont a mérésnél éppen elnyújtózott és neki így a CRL 70 mm volt. Nagyjából ennyi lehet "A" baba is, vagyis ennyik voltak hétfőn. Remélem azóta "nyúltak" kicsit!
Nem volt valami felemelő az uh, mert varrataim még megvannak. Rá is kérdeztem, mikor szedi ki, de mivel a sebészek varrtak össze, ezért ők is szedik ki a varratokat:-( Fel is hívta a dokit és majd csak jövő hét hétfőn szedi ki. Azt hittem lepadlózok, mert már órák óta készítettem fel magam az esetleges fájdalomra. Fölösleges volt...

Végül rákérdeztem a dokitól, hogy később átvenné-e a gondozásunkat, mert egyelőre máshoz járok, de a jelenlegi dokim már nem vállal szüléseket, de egyébként is M. dokinak szokta átadni a kismamáit. Nagy sóhajtás volt, majd azt felelte: Egy feltétellel... Jesszus, és mi lenne az???? A válasz: Ha nem csinál több ehhez hasonló akciót!
Én sem így terveztem a terhességemet, de most már én is kiegyeznék egy teljesen unalmas várandóssággal!!!

3 megjegyzés:

  1. Szuper, hogy otthon vagytok :) további "unalmas" várandósságot kívánok ;)

    VálaszTörlés
  2. hurrá :)
    további kellemes unatkozást kívánok Nektek én is!

    VálaszTörlés
  3. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++33

    VálaszTörlés