2011. október 27., csütörtök

14w6d

A műtét óta ma láthattuk először rendesen két kis Mazsolánkat. Erre az uh-ra még a nagyi is beleshetett, mert ő is ma jött a dokihoz vizsgálatra. Igaz fogalma sem volt mit lát a monitoron, de azt már nem mondhatja, hogy nem látta az unokáit:-)

Doki szerint minden a legnagyobb rendben van gyerkőceinkkel, szerinte is nagyon szívósak, hogy kibírtak egy ilyen nagy műtétet. Hát igen, az én gyerekeim, én sem voltam soha nyafka, mindent kibírtam. Ezek szerint a szívósságukat tőlem örökölték, aminek nagyon örülök:-)
A méreteik elég hasonlóak, de mindkettőjüknek van olyan mérete, ami alapján idősebb, és olyan is, ami szerint kisebbek a koruknál. A doki nem mondta, hogy bármi rendelleneset lát, így nyugodt vagyok (nagyjából).

"A" baba:
BDP: 33 mm
HC: 108 mm
AC: 98 mm
femur: 14 mm


"B" baba:
BDP: 30 mm
HC: 100 mm
AC: 93 mm
femur: 14 mm



Igyekeztem pár fotót kimenteni a videóról, de nem egyszerű, mert eléggé oldalról vizsgálta őket a pocakomon keresztül, hogy a vágásomat ne kelljen sanyargatnia. Mondtam hogy nem fáj, de inkább óvatos volt.

"A" baba


"B" baba

3 megjegyzés:

  1. Tiszta szívből gratulálok a gyönyörűségekhez!!!!!!!!!! Remélem most már minden rendben lesz és hamarosan kezedben tarthatod mindkét csöppséget! :o) puszi: Minnie

    VálaszTörlés
  2. Köszi, Minnie, mi is nagyon reménykedünk, hogy végre valósággá válnak a vágyaink, álmaink:-)

    VálaszTörlés